Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek utser Liljeholmen Galleria Plan 1 till Årets Apotek 2023

Nyhet -

Kronans Apotek utser Liljeholmen Galleria Plan 1 till Årets Apotek 2023

Förra veckan arrangerades för första gången en ledarträff för nya Kronans Apotek på Waterfront Congress Center i Stockholm. Under två dagar samlades alla ledare för att ta del av Kronans Apoteks riktning 2024, inspirerande talare och Guldkronan Awards, där ledare, team och apotek prisades för sina fantastiska insatser under året. I hård konkurrens med över 500 apotek utsågs Kronans Apotek Liljeholmen Galleria Plan 1 till Årets Apotek 2023.

Under två dagar har alla ledare på Kronans Apotek samlats för första gången som nya Kronans Apotek. Temat för dagarna har varit bolagets värdeord ”Tillsammans” och hur vi tillsammans skapar en värld som mår bra. Dagarna genomsyrades av tre teman: gemensam riktning, kultur och ledarskap.

I samband med ledarträffen utsågs vinnaren av Årets apotek 2023 för enastående insatser under året. Årets apotek är ett apotek som utmärker sig extra mycket inom bland annat lönsam och hållbar tillväxt, ett stort kundfokus och hög medarbetarnöjdhet.

Av Kronans Apoteks över 500 apotek tilldelades Kronans Apotek Liljeholmen Galleria Plan 1 den ärofyllda utmärkelsen.

Vinnarmotivering: Med högt fokus och målbild har detta apotek återigen överträffat samtliga resultat på alla nyckeltal och en lönsamhet över budget 2023. Från ett utmanande läge har apoteket tagit tillbaka sina volymer. Resultatet har inte kommit gratis utan tack vare ett engagerat arbete av apotekschef med team. De har ett outstanding kundfokus, en fantastiskt god kostnadskontroll, ordning och reda och drivna medarbetare. Kunderna är nöjda och våra medarbetare mår bra. Att år efter år hålla i, utveckla och prestera på denna nivå imponerar.

- Vi känner oss otroligt stolta över att vinna utmärkelsen Årets Apotek. Vi har jobbat hårt och det känns fint att våra insatser har uppmärksammats. Det är mycket som krävs för att vinna men vi lyckades, wow! Hemligheten bakom vinsten är att teamet samarbetar på ett fantastiskt sätt, nyttjar varandras kompetens och är målmedvetna. På vårt apotek hjälps vi alla åt och lägger alltid ner det extra arbete som krävs. Vi skrattar även mycket på jobbet, både med varandra och våra fina kunder, säger Sadija Purkovic, apotekschef för Kronans Apotek Liljeholmen Galleria Plan 1.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08