Gå direkt till innehåll
Kronans Apoteks julsortiment 2022
Kronans Apoteks julsortiment 2022

Pressmeddelande -

Årets julnyheter från Kronans Apotek – krämiga veganska chokladtryfflar och Årets Senap

I Kronans Apoteks julsortiment 2022 finns både nyheter och några återkommande favoriter och storsäljare. Årets julsenap med smak av söt chili är en av nyheterna, likaså de härligt krämiga och veganska chokladtryfflarna.

Årets Senaps med smak av söt chili:

Senap har i över 100 år varit en älskad jultradition på svenska apotek. Årets smak från Kronans Apotek är en grovkornig senap av finaste senapsfrön från Östergötland. Senapen är smaksatt med chili med en härlig sötma som ger en stark och söt senap, perfekt till jul.

Ingredienser: Socker, vatten, svenska gula och bruna senapsfrön, salt, ättika, syra (citronsyra), chilipeppar.

175 g

Pris: 55 kr

Årets nyhet; Vegansk chokladtryffel

Vad vore en jul utan tryfflar? Kronans Apoteks nyhet för i år är en vegansk tryffel med en hög halt av kakao (minst 41%). Tryfflarna är perfekta munsbitar att ge bort i adventspresent eller att duka fram på gottebordet.

200 gram

Pris 79 kr

Ingredienser: Kakaomassa, Vegetabiliskt fett (kokosnöt), socker, kakaosmör, kakaopulver 1%, emulgeringsmedel (sojalecitin). Innehåller minst 41% kakao. Kan innehålla spår av mjölk, gluten, jordnötter, nötter och ägg.

Utöver senap och tryfflar har Kronans Apotek fyllt sitt julsortiment med vårt storsäljande saffran, olika sorters ekologiskt julte och kaffe med smak av kardemumma samt en mängd olika godsaker såsom chokladtryfflar, sockerfria chokladmandlar, lakrits och strutar fyllda med fudge och polkakarameller.

Produkterna finns på alla Kronans Apotek och på kronansapotek.se


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08