Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets julsenap och julsortiment från Kronans Apotek

I Kronans Apoteks julsortiment 2020 finns både nyheter och några återkommande favoriter och storsäljare. Bland julnyheterna märks såklart årets senap – med smak av julkryddor. En annan nyhet i sortimentet är de tre ”måste-ha-strutarna” fyllda med gammeldags polkakarameller, himmelsk fudge eller klassiska gräddkolor. Favorit i repris från förra året är bland annat de lyxiga presentaskarna fyllda med chokladtryfflar i olika smaker.

I över 100 år har senap varit en älskad jultradition på svenska apotek. För 2020 presenterar Kronans Apotek här två nya smaker på sin julsenap. Båda tillverkade i Sverige av finaste senapsfrön från Östergötland.

Kronans Julsenap Julkryddor 175 g, Pris: 55 kr

Årets smak från Kronans Apotek är en grovkornig senap av finaste senapsfrön från Östergötland. En stark och söt senap, rikligt smaksatt med julkryddor.

Ingredienser: Vatten, socker, svenska gula och bruna senapsfrön, salt, ättika, kryddor, syra (citronsyra). Kryddorna är vitpeppar, nejlika, cayennepeppar, kanel och kardemumma.

Kronans Julsenap Stark & Söt 175 g / 240 g, Pris: 55 kr / 89,90 kr

Nytt recept! Grovkornig, Stark & Söt. En grovkornig senap av finaste senapsfrön från Östergötland. Klassisk smak med styrka och sötma som passar väl till julens goda mat.

Ingredienser: Vatten, socker, svenska gula och bruna senapsfrön, salt, ättika, syra (citronsyra), kryddor. Kryddorna är nejlika och cayennepeppar.

Utöver Årets senap och Stark & Söt har Kronans Apotek fyllt sitt julsortiment med spansk saffran av högsta kvalitetsklass, olika sorters ekologiskt julte och kaffe med smak av kardemumma samt en mängd olika godsaker såsom chokladtryfflar, lakritsstänger och chokladmandlar och de nya strutarna fyllda med fudge, gräddkola och polkakarameller.

En icke-ätbar julprodukt som har tagit plats i årets sortiment är det underbara jul-ljuset med stämningsfull doft av kanel och vanilj.

Kronans Apoteks julsmaker inklusive julsenap finns nu till försäljning i alla kedjans apotek och e-handel. 

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08