Gå direkt till innehåll
Fuktig, fruktig, trygg och snygg i höst och vinter

Pressmeddelande -

Fuktig, fruktig, trygg och snygg i höst och vinter

Kronans Apotek utökar sitt sortiment av egna märkesvaror med fyra nya produkter, perfekta för att hålla dig återfuktad, kyssvänlig och säker under de kalla månaderna - och som även håller barnen friska. Med dessa nyheter blir hösten och vintern både bekvämare och snyggare!

Nyheter i vårt sortiment:

Extra Care Lanolinsalva, 79 kr: Denna allround-salva är din bästa vän i alla väder. Perfekt för att lugna och återfukta torra läppar och torra områden på huden, nagelbanden och armbågarna. Fungerar överallt där huden behöver extra vård.

Tinted Lip Balm Soft Coral och Soft pink, 44,90 kr: Upptäck två nya färger – Soft Coral och Soft Pink. Dessa läppbalsam återfuktar inte bara utan ger också en vacker färg till dina läppar, perfekt för både vardag och fest.

Multivitamin tuggtabletter för barn, 105 kr: Håll barnen friska och pigga genom hela hösten och vintern med våra fruktiga multivitamin tuggtabletter för barn 4-12 år. De innehåller både vitaminer och mineraler och har smak av apelsin och jordgubb.

Extra långa trosskydd, 42,90 kr: För en säker och bekväm känsla varje dag. Trosskydden har extra absorptionsförmåga och ger därmed extra skydd och komfort, så att du kan känna dig trygg oavsett vad dagen har att erbjuda.

– Det känns väldigt kul att lansera ytterligare två färger i våra återfuktande läppbalsam i färgerna soft coral och soft pink. Vi lanserar även vinters räddning – den multifunktionella lanolinsalvan. Den är perfekt för torr hud och kan användas överallt där huden är torr och irriterad – en riktig nödraket i både väskan och badrumsskåpet med andra ord, säger Ulrika Asplund, EMV-chef på Kronans Apotek.

Produkterna finns tillgängliga på apotek och online. Gör dig redo för en fuktig, fruktig, trygg och snygg höst och vinter med Kronans Apotek!

Totalt har vi 320 produkter i Kronans Apoteks egenvårdssortiment, fördelat på hela 18 kategorier. Hela sortimentet hittar du under varumärken på kronansapotek.se.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08