Gå direkt till innehåll
The Ordinary – finns nu i butik och på kronansapotek.se
The Ordinary – finns nu i butik och på kronansapotek.se

Pressmeddelande -

Hypade hudvårdsmärket The Ordinary – nu på Kronans Apotek

Kronans Apotek har börjat sälja en hel del nya spännande hudvårdsmärken på sistone. Bland andra Love Beauty and Planet, Indy Beauty (Therese Lindgren) och nu är det dags för det hypade kanadensiska märket The Ordinary. The Ordinary har gjort sig kända för effektiva produkter, enkla förpackningar och förmånliga priser. Kronans Apotek är först ut bland apoteksbolagen att sälja The Ordinary.

Som första apotekskedja, och med 6 månaders exklusivitet, börjar nu Kronans Apotek att sälja det hypade hudvårdsvarumärket The Ordinary. Varumärket kommer från kanadensiska producenten Deciem och är en serie produkter som är framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. 

Med sina enkla förpackningar och tydliga information om formuleringar och ingredienser, erbjuder The Ordinary kvalitativa hudvårdsprodukter till rimliga priser

Maria Karlsson, Kategorichef Ansikte på Kronans Apotek säger:

-Vår ambition är att alltid ligga i framkant med vårt sortiment. Vi vill erbjuda våra kunder ett brett ordinarie apotekssortiment, men även möta våra kunders efterfrågan på övriga relevanta, innovativa och kvalitativa produkter. The Ordinary är ett bra exempel på ny innovativ hudvård till ett fantastiskt pris. Det känns jättekul att nu kunna erbjuda våra kunder detta. 

Hela sortimentet från The Ordinary finns nu att köpa både i Kronans Apoteks butiker och online på kronansapotek.se.

Produkterna kostar från 59 kr upp till 299 kr. The Ordinary, är fria från parabener, sulfater, mineraloljor och animaliska oljor.

Mer om The Ordinary:

The Ordinary är en serie produkter under ständig utveckling som erbjuder etablerade, effektiva kliniska teknologier som är framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form. Dess löfte är banbrytande, inte i de etablerade teknologierna som används, men i sin ärlighet och integritet. The Ordinary föddes för att inte låta vanliga teknologier få förkläs som innovationer. The Ordinary är ”kliniska formuleringar med integritet”. 

Ämnen


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll