Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek höjer rabatten till 15% för seniorer på tisdagar

Pressmeddelande -

Kronans Apotek höjer rabatten till 15% för seniorer på tisdagar

Från och med idag, tisdag 9 juli, och varje tisdag framåt, välkomnar Kronans Apotek alla seniorer över 65 år att dra nytta av en ökad rabatt på 15%*. Detta nya erbjudande gäller i företagets 500 fysiska butiker och e-handel, som en del av företagets uppdrag att stödja hälsa och välbefinnande i alla åldrar.

Kronans Apotek strävar efter att vara en pålitlig partner i sina kunders hälsorelaterade behov. Genom att höja rabatten för seniora kunder, hoppas företaget göra det ännu lättare och mer ekonomiskt tillgängligt för dem att ta hand om sin hälsa.

- Vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna förbättrade rabatt till våra seniora kunder. Det är ett sätt för oss att visa vår uppskattning och vårt stöd till en viktig del av samhället, säger Caronline Forshéll, Marknads- och kommunikationsdirektör på Kronans Apotek och fortsätter:

- Vi ser fram emot att fortsätta välkomna alla seniorer på 'Seniortisdagar', där de inte bara får ta del av rabatten, utan även kan dra nytta av personlig rådgivning och våra kvalitativa produkter som stödjer ett aktivt och hälsosamt liv.

*Rabatten gäller om du är medlem på Kronans Apotek och 65+. Den gäller för egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel. Den gäller inte för receptbelagda och förskrivna varor, modersmjölkersättning, The Ordinary, tjänster eller redan rabatterade varor.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08