Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek lanserar återfuktande läppbalsam i två härliga höstfärger

Pressmeddelande -

Kronans Apotek lanserar återfuktande läppbalsam i två härliga höstfärger

Som en del av Kronans Apoteks satsning på egna märkesvaror lanseras nu det nya återfuktande läppbalsamet Tinted Lip Balm i två höstnyanser; soft nude och red. Dessutom utökas den vårdande serien True Age med fem produkter anpassad för den mogna kvinnans kropp. Produkterna finns tillgängliga på apoteken och i e-handeln från vecka 41.

- Det känns jättekul att vi på gör en stor satsning på Kronans Apoteks egenvårdssortiment och att vi lanserar två helt nya återfuktande läppbalsam i varma färger som passar utmärkt till hösten. Produktserien True Age är framtagen speciellt för kvinnor som befinner sig i det hormonella åldrandet och vårdar huden med effektiva ingredienser, därför är det spännande att serien nu även får en tillökning av fem nya produkter med fokus på kropp, säger Ulrika Asplund, EMV-chef på Kronans Apotek.

Totalt har vi 320 produkter i Kronans Apoteks egenvårdssortiment, fördelat på hela 18 kategorier. Hela sortimentet hittar du under varumärken på kronansapotek.se.

De nya produkterna i Kronans Apoteks egenvårdssortiment kommer att finnas tillgängliga på apotek och e-handel från och med vecka 41.

Kronans Apoteks nya produkttillskott:

Tinted Lip Balm Soft Red och Soft Nude, 39,90 kr - Ett återfuktande veganskt läppbalsam med en varm färg som ger en fin nyans på läpparna.

True Age Body Cream 150 ml, 99 kr - En mjukgörande, närande och silkeslen kroppskräm som går in i huden utan att kladda. Intensivt vårdande och återfuktande. Mjukgör och lindrar torr och irriterad hud. Innehåller fuktgivande glycerin, niacinamid och hyaluronsyra. Med mjukgörande jojobaolja och E-vitamin.

True Age Body Exfoliant 150 ml, 99 kr - Exfolierande kräm med både kemisk och mekanisk exfoliering. Innehåller AHA, BHA och PHA syror och enzymer från granatäpple samt skrubbpartiklar av jojoba och silica. Mjukgörande och återfuktande. För alla hudtyper. Använd ej vid extremt känslig hud eller hud med öppna sår.

True Age Oil Shower Gel 250 ml, 89 kr - Rengörande, återfuktande och mjukgörande kroppsrengöring. Innehåller mjukgörande jojobaolja och fuktbevarande inositol (återvunnen råvara från sockerbeta).

True Age Toning Neck Cream 50 ml, 149 kr - Speciellt framtagen för det känsliga området på hals och bröst. En direktuppstramande kräm som ger huden spänst och lyster samt reducerar rynkor och fina linjer. Innehåller fuktgivande hyaluronsyra, mjukgörande jojobaolja och fuktbevarande Inositol (återvunnen råvara från sockerbeta) samt ljusreflekterande pigment.

True Age Hand Cream 50 ml, 69 kr - Rikt krämig och intensivt vårdande handkräm som snabbt går in i huden. Händerna blir mjuka och återfuktade. Innehåller glycerin, niacinamid och karbamid som ger fukt samt mjukgörande vegetabiliska oljor. Med skyddande antioxidanter till exempel ubiquinone (Q10) och inkapslat C-vitamin som skyddar mot uppkomsten av pigmentfläckar.

Totalt har vi 320 produkter i Kronans Apoteks egenvårdssortiment, fördelat på hela 18 kategorier. Hela sortimentet hittar du under varumärken på kronansapotek.se.

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08