Gå direkt till innehåll
Honey Cashmere - ny kroppsserie från Kronans Apotek
Honey Cashmere - ny kroppsserie från Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Kronans Apotek lanserar kroppsserien Honey Cashmere

Kronans Apotek lanserar nu Honey Cashmere som är en återfuktande kroppsvårdsserie. Hela serien har en varm doft av Honey & Cashmere som varar länge och ger en lyxig känsla i vardagen. Serien består av fem produkter med fokus på näring och vård åt kropp och själ och innehåller bland annat en kombination av honung, vitaminer och näringsgivande oljor. Produkterna är dermatologiskt testade och tillverkade i Sverige.


Honey & Cashmere Shower Gel 200 ml   

För en fräsch & ren känsla. Återfuktande duschgel som skonsamt rengör hela kroppen och ger ett mjukt och krämigt lödder, med honung och vitaminer.

Pris 79,90 kr 


Honey & Cashmere Shower Oil 200 ml

För en vårdande & mjuk känsla. Skonsam duscholja berikad med honung och vitaminer som lämnar huden mjuk, len och återfuktad. Vegetabiliska oljor som mandelolja, solrosolja och sheasmörolja som vårdar och skyddar huden.

Pris 99,90 kr


Honey & Cashmere Body Scrub 200 ml

För en silkeslen känsla. Kroppspeeling som exfolierar och skonsamt rengör hela kroppen. Berikad med honung som gör huden mjuk och återfuktad. Peelingen bildar ett härligt skum.

Pris 89,90 kr


Honey & Cashmere Body Lotion 200 ml


För en len och mjuk känsla. Återfuktande kroppslotion berikad med honung, mandelolja och vitaminer som ger extra näring och vård för huden.

Pris 79,90 kr


Honey & Cashmere Body Oil 100 ml


För en silkeslen & mjuk känsla. Återfuktande kroppsolja med vegetabilisk mandelolja som återfuktar, mjukgör och ger huden en fin lyster. Berikad med vitamin E för extra näring och vård.

Pris 99,90 kr


Förpackningarna är gjorda av återvunnen plast. Produktserien finns nu exklusivt på Kronans Apotek, både i fysiska butiker och på kronansapotek.se


Ämnen


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef 0730-283030
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist