Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek lanserar nya hudvårdsserien Hydration

Pressmeddelande -

Kronans Apotek lanserar nya hudvårdsserien Hydration

Kronans Apotek fortsätter att utöka sitt egenvårdssortiment och presenterar inför våren den nya hudvårdsserien Hydration. Hydration är en hudvårdsserie med återfuktande ingredienser för den torra huden och serien består av fem produkter.

Kronans Apotek lanserar den nya dermatologiskt testade ansiktsserien Hydration, produkter som fokuserar på att tillföra huden fukt och samtidigt mjukgöra huden. Seriens huvudingrediens är CodiumFragile Extrakt, ett aktivt marint extrakt som hjälper huden att bevara sin fukt och mjukhet. Hydration är en vegansk serie och är tillverkad i Sverige.

”Torr hud är ett av det vanligaste hudproblemet vi har så det känns därför extra roligt att vi på Kronans Apotek lanserar en helt ny hudvårdsserie som hjälper till att bibehålla huden fuktnivå.” säger Ulrika Asplund, chef för EMV-produkter på Kronans Apotek

Den nya produktserien Hydration tillhör Kronans Apoteks egenvårdssortiment och innefattar följande fem produkter:

  • Rengöring 3 i 1 Mousse, en rengöring som effektivt tar bort orenheter och makeup
  • Fuktserum, ett intensivt fuktgivande serum med två olika typer av hyaluronsyra för maximal återfuktning
  • Nattkräm/fuktmask, en näringsrik och intensivt fuktgivande kräm som även kan användas som mask som bildar en skyddande barriär på huden som lugnar och vårdar
  • Ögonkräm, en fuktgivande ögonkräm berikad med ett aktivt komplex som motverkar mörka ringar och svullnader runt ögonen
  • Fuktkräm, en fuktgivande och vårdande ansiktskräm som innehåller CodiumFragile Extract. Berikad med fuktbindande hyaluronsyra, lugnande och vårdande provitamin B5, sheasmör och näringsrika mineraler.

Hudvårdsserien Hydration lanseras på Kronans Apotek och e-handel med säljstart vecka 6. Rekommenderat pris mellan 119–149 kr.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08