Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek lanserar nya hudvårdsserien True Age för en mogen 50+ hy

Pressmeddelande -

Kronans Apotek lanserar nya hudvårdsserien True Age för en mogen 50+ hy

Nu lanserar Kronans Apotek en helt ny hudvårdsserie: True Age. True Age är en vårdande serie med sju produkter är anpassade för den mer mogna huden. I serien ingår dagkräm, nattkräm, retinolserum, ögon- och läppgel, läpp- och multikräm, rengöringsbalm och en fuktgivande PHA och Niacinamid toner. Hudvårdsserien lanseras på Kronans Apotek under vecka 18.

-Det känns fantastiskt att äntligen kunna välkomna True Age-serien till Kronans Apoteks egenvårdssortiment. True Age är framtagen speciellt för alla kvinnor som befinner sig i det hormonella åldrandet. När kroppen genomgår det hormonella åldrandet innebär det inte bara stora förändringar i kroppen utan även för huden som exempelvis torrhet, brist på lyster, stora porer och en känsligare hy. True Age-serien är anpassad och framtagen för just dessa behov och vårdar huden med milda men effektiva ingredienser, säger Ulrika Asplund, EMV-chef på Kronans Apotek

True Age seriens unika egenskaper:

- Dermatologiskt testade produkter anpassade till den mogna hudens behov

- Innehåller aktiva ingredienser som: Retinol, C-vitamin, Hyaluronsyra och Niacinamid

- Innehåller mjukgörande och vårdande jojobaolja

- Serien är tillverkad i Sverige

- Vegansk

Produktserien True Age innehåller:

- Cleansing Balm 150 ml, 99 kr - Rengör effektivt utan att torka ut och störa hudens naturliga balans. Använd morgon och kväll. Kan användas med eller utan vatten.

- PHA & Niacinamid Toner 150 ml, 99 kr - Ett vårdande ansiktsvatten som ger jämnare hy och återfuktar huden. PHA exfolierar milt hudens yta, allantoin lugnar och dämpar irritation. Innehåller xylitolkomplex och hyaluronsyra som plumpar och återfuktar på djupet. Huden känns återfuktad, välmående och mjuk och får en fin lyster.

- Retinol Serum Booster 30 ml, 159 kr - Serum som aktiverar hudförnyelseprocessen och förbättrar hudens textur med hjälp av retinol och vitamin C. Rik på effektiva fuktbindare – 3 olika hyaluronsyror och glycerin (NMF). Med jojobaolja, retinol, vitamin C, trippelhyaluronsyra och glycerin Vegansk Oparfymerad

- Day Cream 50 ml, 159 kr - Näringsrik dagkräm som innehåller vitamin C, stimulerar hudens cellförnyelse samt minskar rynkor och fina linjer. Ceramider fungerar som hudens byggstenar och bygger upp hudbarriären och hjälper till att bibehålla fukt i hudens övre skikt. Prebiotika och fermenterade ingredienser ger ett hälsosamt mikrobiom. Med jojobaolja, vitamin C, cermider och prebiotika.

- Night Cream 50 ml, 159 kr - Aktiverar hudförnyelseprocessen och förbättrar hudens textur med hjälp av vitamin A/retinol och jojoba. Ceramider hjälper till att bibehålla fukt i hudens övre skikt. Prebiotika och fermenterade ingredienser ger ett hälsosamt mikrobiom. Med jojobaolja, retinol, cermider.

- Eye & Lip Gel 15 ml, 129 kr - Verkar utslätande på vertikala och fina linjer samt torrhetsrynkor. Förbättrar fastheten och elasticiteten för den mogna huden. Med cermider och peptider.

- Lip & Multi balm 50 ml, 69 kr - Mjukgör torra och nariga läppar men även hud och nagelband. Rikt på antioxidanter som vitamin E, havtorn och astaxanthin. Återuppbygger huden med ceramider. Skyddar och mjukgör med bivax, sheasmör, squalane och jojobaolja. Innehåller naturligt vanliljextrakt. Med jojobaolja, retinol, cermider och prebiotika.

Huvårdsserien True Age lanseras på Kronans Apotek från och med vecka 18.

För övriga frågor kontakta presskontakt: Mickaela.borg@kronansapotek.se

I oktober 2022 fick Sverige en ny stor apotekskedja. Det var då som Apoteksgruppen och Kronans Apotek påbörjade sitt arbete med att slås ihop till ett bolag under det gemsamma varumärket Kronans Apotek. Tillsammans har vi nu närmare 500 fysiska apotek från norr till söder, vilket betyder en förbättrad tillgänglighet för dig som kund.

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08