Gå direkt till innehåll
Kronans Apoteks Julsortiment 2018
Kronans Apoteks Julsortiment 2018

Pressmeddelande -

Kronans Apotek önskar en God Jul

Kronans Apotek förnyar julsortimentet och gör julen ännu godare. Bland nyheterna märks årets senap – med smak av nejlika och pomerans. Nytt är också de tre julsmakerna på årets ekologiska te-sortiment. De lyxiga presentaskarna fyllda med chokladtryfflar i olika smaker ser även till att chokladälskarna får sitt! 

Inför årets jul laddar Kronans Apotek upp sina apotek och sin E-handel med härliga julprodukter. Varje produkt är omsorgsfullt utvald och håller högsta kvalitet. Till exempel är den klassiska Senapen gjord på svenskodlade senapsfrön och tillverkas av ett familjeföretag på östgötaslätten. Saffranet är ett Iransk saffran av Sargol-kvalitet med en färgstyrka på 220-230, grade 1 och årets te-sortiment är ekologiskt i tre olika spännande julsmaker. 

I år har Kronans Apotek även tagit fram en förpackningsdesign som är juligt exklusiv.

– Jul på apotek är en lång tradition och det känns kul att vi i år kan presentera ett så fint utbud av julprodukter under vårt eget varumärke. Förutom själva produkterna så har vi i år även lagt lite extra tid på att ta fram fina och tilltalande förpackningar som bidrar till att skapa en julig helhetsupplevelse. De passar perfekt som julklappar eller som present att ta med till lussefikat eller glöggkvällen, säger Ulrika Asplund ansvarig för egna märkesvaror på Kronans Apotek.

Kronans Apoteks julsortiment finns till försäljning i butik och på kronansapotek.se från och med idag, den 7 november.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Vi är ett apotek för alla, oavsett om du är digital eller besöker vårt apotek, oavsett om du är multisjuk eller behöver plåster, om din hund mår dåligt eller barnet gråter av öroninflammationen, om du använder ett läkemedel eller tio. Vi hjälper dig så att du blir friskare, mer hälsosam och lever sundare. Vi tror på digitala lösningar men också på närheten till ditt lokala apotek. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08