Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar idag på Kungsgatan i Alingsås
Kronans Apotek öppnar idag på Kungsgatan i Alingsås

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar idag på Kungsgatan i Alingsås

Nu öppnar Kronans Apotek i Alingsås. På perfekt läge, på Kungsgatan 34 C, kan kunder nu handla apoteksprodukter och få läkemedelsrådgivning alla dagar i veckan.

Apotekschef Tina Babaei är glad att butiken äntligen öppnar.

- Jag och mitt team ser fram emot att ge kunderna ett gott bemötande och hög service. Vi håller öppet sju dagar i veckan och kommer att erbjuda kunderna rådgivning, produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet, säger Tina.

I butiken erbjuds även olika tjänster såsom blodtrycksmätningar, öronhåltagning (inom kort) och läkemedelsrådgivning. Kronans Apotek satsar även på nya digitala lösningar för att möta kunderna på olika sätt. Bland annat finns Kronans Apoteks app som gör hela recepthanteringen enkel. Bland annat genom att appen ger kunden en tydlig koll på, inte bara sina egna recept, utan även familjens och sina djurs recept. Appen påminner även när det är dags att förnya recept.  

– Ingen annan del av vården träffar medborgarna lika ofta som apoteken. Det är hit du söker dig för att hitta lindring och hjälp i egenvårdsavdelningen och det är hit du kommer när du fått ditt recept utskrivet. Och, det är på apoteken landets främsta läkemedelsspecialister arbetar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna in och prata med våra läkemedelsspecialister och få kunskap och rådgivning runt sina läkemedel och hälsa, avslutar apotekschef Tina Babaei.

Det nya apoteket har öppettider:

Vardagar 09.00-19.00

Lördagar 10.00 – 16.00

Söndagar 11.00 – 16.00

Adressen är: Kungsgatan 34 C, 441 31 Alingsås

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08