Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar outlet i Angered
Kronans Apotek öppnar outlet i Angered

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar outlet i Angered

När Kronans Apotek i Angered flyttar in i nya lokaler i Angered Centrum öppnar företaget även en outlet. Det blir apotekskedjans första outletbutik som invigs i mitten av september. Om konceptet faller väl ut kan Kronans Apotek öppna fler outlets på andra platser i landet.

- Vi behöver rädda överblivna varor och ge dem en andra chans säger Frida Hemmingsson, hållbarhetschef på Kronans Apotek och fortsätter,

- Därför öppnar vi en outlet så att varor som ska fasas ut, som har kort hållbarhet eller av någon annan anledning blivit över, får en chans att möta kunderna igen till ett bra pris.

  Sedan tidigare har Kronans Apotek en outletavdelning online. Nu tar apotekskedjan ut konceptet i en fysisk outlet. Den kommer att ligga i Angereds Centrum i Göteborg, vägg i vägg med Kronans ordinarie apotek. Dörrarna till den nya outletbutiken slås upp den 9 september.

  Varorna till outleten kommer från andra apotek och från företagets centrallager. Förhoppningen är att öppna fler fysiska outlets runt om i Sverige. Priserna kommer att vara attraktiva med upp till 60% rabatt på ordinarie priser.

  - Det här är en bra möjlighet att erbjuda våra apoteksprodukter till ett bra pris, samtidigt som vi minskar vårt klimatavtryck. Kronans Apotek vill förena omtanke och utveckling där en outlet är ett steg i rätt riktning, så att fler kunder kan ta del av bra apoteksvaror på ett sätt som gynnar både hälsan, plånboken och miljön, avslutar Frida Hemmingsson, hållbarhetschef på Kronans Apotek.

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

  Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

  Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

  Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

  Kontakter

  Linda Wakeham

  Linda Wakeham

  Presskontakt Kommunikationschef
  Lisa Regnér

  Lisa Regnér

  Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08