Gå direkt till innehåll
Jörgen Bitzekis, ny e-handelsdirektör på Kronans Apotek
Jörgen Bitzekis, ny e-handelsdirektör på Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Kronans Apotek rekryterar Jörgen Bitzekis till ny e-handelsdirektör

Kronans Apotek tar nästa steg i utvecklingen av bolagets e-handelssatsning och har nu rekryterat Jörgen Bitzekis till rollen som e-handelsdirektör. Han tillträder tjänsten den 14 augusti och kommer närmast från Nordiska Galleriet Group där han haft rollen som COO. Jörgen Bitzekis kommer att ingå i ledningsgruppen på Kronans Apotek.

Jörgen Bitzekis har lång erfarenhet från ledande positioner på flera e-handelsföretag, bland annat som CEO och Head of E-com, främst inom möbelindustrin.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Kronans Apotek, det känns väldigt inspirerande att få arbeta med produkter som har stor betydelse i många människors liv. Det ska bli spännande att arbeta med hälsa och välmående och med de utmaningar och möjligheter som branschen står inför, säger Jörgen Bitzekis, E-com Director på Kronans Apotek.

Omfattningen av vår e-handel, som även inkluderar lager och logistik, gör att vi behöver en person med vd-erfarenhet och gedigen kunskap kring att leda e-handelsföretag. Jörgen har den erfarenhet som krävs och han har även erfarenhet av förändringsarbete, vilket kommer bli värdefullt i den fas vi befinner oss i just nu. Han är dessutom en väldigt trygg och stabil ledare med ett stort mått av prestigelöshet, säger Erik Sjögren, VD på Kronans Apotek.

Jörgen tillträder sin nya roll den 14 augusti 2023.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08