Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission
Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Pressmeddelande -

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Kronans Apotek har under corona-krisen skänkt bort handdesinfektion i stora mängder, bland annat till Gustavsbergs vårdcentral och till organisationen Vid Din SidaNu får även Stockholms Stadsmission hjälp av företaget som skänker dem cirka 900 liter handdesinfektion. Stockholms Stadsmission driver flera boenden och dagverksamheter för människor som lever i utsatthet och hemlöshet. Leveransen till Stockholms Stadsmission bjussar Enköpings Åkeri på, som är ett underåkeri till Schenker.

Kronans Apotek har levererat cirka 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission, en gåva som syftar till att hjälpa människor i utsatthet.

– Det här är verkligen en uppskattad gåva som kommer väl till användning i våra enheter inom Stockholms Stadsmission under den pågående pandemin, säger Susanna Nygård, ansvarig företagsinsamling partnerföretag

Anders Torell, Vd på Kronans Apotek säger:

–Även om den här krisen inte varar i all evighet så är den långt ifrån över. Därför vill vi fortsätta att hjälpa till där vi kan om än med en så enkel sak som att skänka handdesinfektion. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll