Gå direkt till innehåll
Årets Leverantör 2023 - Bayer
Årets Leverantör 2023 - Bayer

Pressmeddelande -

Kronans Apotek utser Bayer till Årets Leverantör 2023

Under Kronans Apoteks årliga leverantörsträff som i år gick av stapeln i Winterviken i Stockholm prisades leverantörer med olika utmärkelser. Traditionsenligt delades utmärkelsen Årets Leverantör 2023 ut där Bayer kammade hem vinsten i hård konkurrens med andra leverantörer inom läkemedel, hälso- och egenvårdssortimentet.

Igår onsdag den 13 september ägde Kronans Apoteks årliga leverantörsträff rum på Winterviken i Stockholm och samlade närmre 200 leverantörer. Under temat ”Tillsammans” fick deltagarna ta del av Kronans Apoteks vision och planer framåt, primära fokusområden och initiativ samt inspirerande talare och interaktiva diskussioner.

I samband med leverantörsträffen utsågs Bayer till det prestigefyllda priset Årets leverantör 2023. Bayer är ett globalt företag med kärnkompetenser inom hälsovård och nutrition.

Juryns vinnarmotivering: Med nyfikenhet kring det nya Kronans Apotek har leverantören aktivt bidragit med inspirerande framåtanda. De besitter en stor kompetens och har en gedigen kunskapsbank som de gärna delar med sig av för att driva kategorierna framåt.

- Det här var en riktig överraskning och det känns jättekul! Tack för det fina samarbetet som vi uppskattar otroligt mycket. Vi gör alltid vårt bästa för att driva vår gemensamma affär och söka winwin-situationer mellan oss och konsumenten. Det är verkligen en jättefin utmärkelse, säger Birthe Titusson, Key Account Manager på Bayer.

Övriga utmärkelser som delades ut under leverantörsträffen var:

  • Årets uppstickare - Bobby Oduncu
  • Årets digitala samarbete­ ­– GlowiD ­
  • Årets kampanj – Omron, Omni blodtryckskampanjen i februari
  • Årets lansering – Eucerin Hyaluron - Filler Refill

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08