Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek delar ut priset 'Årets leverantör' till Haleon.
Kronans Apotek delar ut priset 'Årets leverantör' till Haleon.

Pressmeddelande -

Kronans Apotek utser Haleon (GSK) till årets leverantör 2022

Under Kronans Apoteks årliga leverantörsträff utsågs Haleon tidigare känt som GSK Consumer Healthcare AB, till årets leverantör 2022. Haleon är en ny ledande global aktör inom konsumenthälsa som – genom att föra samman mänsklig förståelse och betrodd vetenskap – bidrar till ökat välmående och förbättrad hälsa i människors vardag.

Haleon vann Kronans Apoteks årliga utmärkelse ’Årets leverantör’ i konkurrens med hundratals leverantörer inom läkemedel-, hälso- och egenvårdssortimentet.

Det är med stor glädje vi tar emot priset som årets leverantör. Tillsammans med Kronan har vi lyckats utveckla den gemensamma affären och, framför allt, tillväxt för hela kategorierna. Detta genom ett givande utbyte av kategorikunskap från bägge parter som i slutändan skapar mervärde för konsumenterna”, säger Anders Alm, Försäljningschef på Haleon.

Juryns motivering:

Med smittande engagemang och stor kunskap har denna leverantör under 2022 bidragit med både tillväxt och kategoriutveckling. De besitter en stor branschkunskap som de gärna delar med sig av för att driva bästa möjliga gemensamma resultat. Denna leverantör har trots två år av pandemi framgångsrikt lyckats försvara sin plats i topp 3 avseende den totala försäljningen i både våra fysiska apotek och på vår e-handel.

Övriga utmärkelser som delades ut under leverantörsträffen var:

Årets digitala satsning – Johnson and Johnson

Årets digitala samarbete - Beiersdorf

Årets lansering - La Roche-Posay Anthelios Ultra Light Cream (L’Oreal)

Årets samarbete – TePe


Den digitala leverantörsträffen modererades av Rebecca Sellergren. Inbjuden gästtalare var Linda U Johansson som gjorde en inspirerande föreläsning om Metaverse och framtiden!


Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08