Gå direkt till innehåll
Karl-Johan Börjeson, Kronans Apotek, Anders Bergh, Johnson & Johnson och Naem Droubi, Kronans Apotek
Karl-Johan Börjeson, Kronans Apotek, Anders Bergh, Johnson & Johnson och Naem Droubi, Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Kronans Apotek utser Johnson & Johnson till årets leverantör 2021

Under Kronans Apoteks årliga leverantörsträff, som även i år hölls digitalt, utsågs Johnson & Johnson till årets leverantör 2021. Företaget vann utmärkelsen i konkurrens med hundratals leverantörer inom läkemedel-, hälso- och egenvårdssortimentet.

Idag, på Kronans Apoteks digitala leverantörsträff, utsågs Johnson & Johnson till årets leverantör. Johnson & Johnson är ett amerikanskt multinationellt läkemedels- och medicinteknik-bolag.

Anders Bergh från Johnson & Johnson säger:

”Otroligt glad och stolt för det här priset, det finaste beviset på att vi som leverantör uppfyller alla de högt ställda krav som Kronans har på oss. Det är ett stort team som har anledning att fira det här, vi har många starka varumärken och bakom dessa finns en rad mycket kompetenta personer inom brand, kategori och e-com. Inget pris vinns utan bra samarbete mellan personer som har ett starkt driv att förbättra och lyckas, internt hos oss men också ihop med Kronans.”

Juryns motivering lyder:

”Leverantören liknar oss väldigt mycket i sin törst att utforska nya möjligheter. Sällan så säger vi ”Nej” till varandras idéer och förslag. Detta visar att vårt samarbete är grundat i förtroende och intresset för sälj och lönsamhet. Leverantören har trots pandemin lyckats försvara sin plats i topp tre på båda Apotek och E-coms totala försäljning.”


Övriga utmärkelser som delades ut under leverantörsträffen var:

Årets Digitala Satsning - Kolai

Årets lansering - Primacovid från Viatris

Årets kampanj – Ida Warg för Kampanjperiod 3

Årets samarbete - L’Oréal

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08