Gå direkt till innehåll
Love is in the hair - Kronans Apotek lanserar ny hårvårdsserie

Pressmeddelande -

Love is in the hair - Kronans Apotek lanserar ny hårvårdsserie

Precis som vi människor behöver håret kärlek, vård och omtanke för att må bra. Valentinveckan är här och finns det någonting mer kärleksfullt än att ge ditt hår en bra hårvårdsrutin? För att ge ditt hår och hårbotten den kärlek det behöver lanserar Kronans Apotek den nya hårvårdsserien Hair+Scalp med sju nya produkter, som finns tillgängliga i apoteken och på kronansapotek.se från vecka 7.

Ett vackert och välmående hår börjar alltid med en balanserad hårbotten och att välja produkter med omsorg efter hårtyp och hårvanor. En kärlekshandling till ditt hår är därför att skapa en bra hårvårdsrutin.

Kronans Apoteks nya hårvårdsserie Hair+Scalp är skapad för att ge optimal fukt, vård och näring till både hår och hårbotten:

  • Produkterna är sulfat- och silikonfria för att minska risken för torrt hår och irriterad hårbotten.
  • Produkterna är av hög kvalitet och innehåller noggrant utvalda aktiva ingredienser som stärker, lugnar, skyddar, ger fukt och glans.
  • Produkterna rengör både hår och hårbotten med milda tensider.
  • De vårdande produkterna är berikade med en vegetabilisk ersättning för silikon som ger lyster, volym och skydd utan att tynga ner.
  • Produkterna är tillverkade i Sverige och veganska.
  • Produkterna passar alla hårtyper.

- Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder förstklassig hårvård för alla hårtyper, till ett förmånligt pris. Kronans Hair+Scalp är en unik hårvårdserie som innehåller vårdande, stärkande och reparerande ingredienser och som inte irriterar din hårbotten. En hel hårvårdsserie som är fri från sulfater och silikoner och helt enkelt framtagen med kärlek, vård och omtanke för ditt hår, säger Ulrika Asplund, chef för egna märkesvaror (EMV) på Kronans Apotek.

De nya produkterna kommer att finnas tillgängliga på apotek på kronansapotek.se från och med vecka 7.

Kronans Apoteks nya hårvårdsserie består av:

Hair+Scalp Strengthening Serum, 119 kr – Ett stärkande serum med proteinkomplex som verkar i flera steg; penetrerar hårstrået och stärker inifrån, bildar skyddande hinna på hårstråets utsida och stärker skadat hår. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka återställs. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Strengthening Schampoo, 119 kr Ett stärkande schampo med proteinkomplex som verkar i flera steg; penetrerar hårstrået och stärker inifrån, bildar skyddande hinna på hårstråets utsida och stärker skadat hår. Med milda sulfatfria tensider. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Strengthening Conditioner, 119 kr – Ett krämigt balsam med proteinkomplex som verkar i flera steg; penetrerar hårstrået och stärker inifrån, bildar skyddande hinna på hårstråets utsida och stärker skadat hår. Gör håret mer lättkammat och ger glans. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka återställs. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Intense Repair Hair Mask, 119 kr – En krämig hårmask som motverkar torrt och flygigt hår. Gör håret mer lättkammat och glansigt. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka återställs. Oparfymerad.

Hair+Scalp Balancing Scalp Serum, 99 kr – Ett lugnande serum med många aktiva ingredienser som lugnar irriterad , kliande hårbotten och reglerar sebumproduktionen. Motverkar mjäll och mjukgör och återfuktar med långtidseffekt. Oparfymerad.

Hair+Scalp Balancing Schampoo, 119 kr – Ett lugnande schampo med aktiva ingredienser för en hälsosam hårbotten. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Balancing Conditioner, 119 kr – Ett krämigt balsam med hårbottenstärkande ingredienser som lugnar och återfuktar. Reder ut trassligt hår och ger glans. Reparerar. Milt parfymerad.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08