Gå direkt till innehåll
Nu öppnar Kronans Apotek sin nya Pharmacy Shop på Arlandas största kommersiella satsning någonsin

Pressmeddelande -

Nu öppnar Kronans Apotek sin nya Pharmacy Shop på Arlandas största kommersiella satsning någonsin

I förra veckan invigdes äntligen Kronans Apoteks nya Pharmacy Shop på Arlanda. Den 147 kvm stora Pharmacy Shoppen är belägen på Arlandas nya storsatsning Marknadsplatsen och är flygplatsens största satsning någonsin inom handel, mat- och dryck med en yta på 11 000 kvm.

- Anledningen till att vårt nya apotek på Arlanda heter Pharmacy Shop och inte Kronans Apotek som alla våra andra apotek beror på att denna butik inte är ett apotek, vi är ett försäljningsställe av receptfria läkemedel och vårt sortiment är därför reglerat för vad vi får och vad vi inte får sälja, säger Sofia Lord, Regionchef på Kronans Apotek.

Kronans Apotek nya Pharmacy Shop på Arlanda erbjuder ett extra stort utbud av egenvårdsprodukter och har ett optimalt butiksläge i direkt anslutning till den nya toppmoderna säkerhetskontrollen. Butikerna här beräknas exponeras för cirka 60 000 – 100 000 resenärer dagligen.

- Tillsammans på Kronans Apotek är vi alla väldigt nöjda med placeringen utav lokalen som i Swedavias upphandling utgjorde en ”apoteksshop”. Vi kommer se till att vi har allt resenärerna behöver, i både små och stora förpackningar. Utöver vår lokal är den nya marknadsplatsen helt fantastiskt i sitt eleganta uttryck med en genomarbetad skandinavisk design och bra utbud av både butiker och restauranger. På marknadsplatsen har vi byggt vårt senaste koncept som kommer att smycka många nya apotek i portföljen, säger Viktor Hjelmqvist, Etableringschef på Kronans Apotek.

Arlanda är just nu i ett stort utvecklingsskede och den nya Marknadsplatsen på terminal 5 är den största kommersiella satsningen som skett på Arlanda någonsin.

För ytterligare information, kontakta:

Etableringschef Viktor Hjelmqvist, viktor.hjelmqvist@kronansapotek.se, 0720503066

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen ca 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08