Gå direkt till innehåll
Ny HR-direktör till Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Ny HR-direktör till Kronans Apotek

Kronans Apotek får en ny HR-direktör, Sara Tavell efter Veronika Löfström som valt att lämna företaget för ett annat uppdrag. Sara Tavell har lång erfarenhet inom handel med anställningar inom Åhlens och Coop bland annat. Hon kommer att börja på Kronans Apotek i september.

Tidigare i våras blev det klart att Veronika Löfström lämnar Kronans Apotek och Oriola för ett annat jobb. Rekryteringen inleddes omedelbart och nu är det klart att Sara Tavell kommer att ta över rollen som HR-direktör.

- Det är en intressant bransch som ligger i tiden med ökat fokus på hälsa och välmående, säger Sara Tavell.

- Jag har utifrån ett kundperspektiv följt Kronans positiva utvecklig och det ska bli spännande och kul att få bli en del av Kronans fortsatta utveckling!

- Jag välkomnar Sara till Oriola och BA Consumer och jag ser fram emot ett gott samarbete, säger Anders Torell, VD på Kronans Apotek.

- Det händer mycket hos oss och inte minst inom HR där vi vässar oss inom främst rekrytering och varumärke. Vår bransch fortsätter att förändras i en snabb takt och där har HR en viktig roll i transformationen med utbildning, kunskap och trygghet.

  Ämnen

  Kategorier


  Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

  Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

  Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

  Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

  Kontakter

  Linda Wakeham

  Linda Wakeham

  Presskontakt Kommunikationschef 0730-283030
  Mickaela Borg

  Mickaela Borg

  Presskontakt PR-ansvarig 072-0503473