Gå direkt till innehåll
Ny marknadsdirektör till Kronans Apotek och Apoteksgruppens nya apotekskedja

Pressmeddelande -

Ny marknadsdirektör till Kronans Apotek och Apoteksgruppens nya apotekskedja

Det är nu klart vem som kommer att bli marknadsdirektör i den nya apotekskedjan som bildas i början av oktober genom samgåendet mellan Kronans Apotek och Apoteksgruppen. Det är Tobias Karlsson med bla erfarenhet från Max Hamburgerrestauranger och Ica.

”Jag är väldigt glad över att Tobias Karlsson ansluter till denna spännande resa. Hans erfarenhet av att bygga starka varumärken samt ledaregenskaper kommer att göra skillnad för det nya bolaget.” säger Erik Sjögren, VD för den tilltänkta apotekskedjan.

Tobias Karlsson har lång erfarenhet som marknadsdirektör i flera olika bolag där profilering av Max som ett grönt varumärke med tydlig klimatprofil är välkänd. 2017, 2018 och 2019 utsågs han till vinnare i kategorin Snabbmat i Resumés tävling Sveriges Bästa Marknadschef.

”Jag ser fram emot att lära mig en ny bransch med sina speciella förutsättningar. Det gemensamma bolaget med Kronans Apotek och Apoteksgruppen kommer att bli en stor spelare på apoteksmarknaden och det ska bli spännande att ta sig an den varumärkesresan, träffa alla kollegor och sätt igång.” säger Tobias Karlsson.

Tobias Karlsson kommer att påbörja sin anställning inom kort.

Ämnen


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08