Gå direkt till innehåll
​Kronans Apotek stolt finalist i Årets butikskoncept

Nyhet -

​Kronans Apotek stolt finalist i Årets butikskoncept

Retail awards är handels egen gala där 36 finalister ska bli 12 vinnare i olika kategorier. I år är Kronans Apotek nominerade till Årets butikskoncept!

Vilka som vinner avgörs den 21 maj i Stockholm under Retail awards-galan. I alla kategorier finns tre nominerade och förutom Kronans Apotek är också IKEA kök och Aesop nominerade i kategorin Årets Butikskoncept.

- Det är förstås väldigt hedrande och kul att bara bli nominerad, säger Maria Holmgren, chef koncept & bygg på Kronans Apotek.

- Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra apotek sticker ut i konkurrensen. Nu får vi hoppas att vi går hela vägen och även vinner hela kategorin!

Juryns motivering Kronans Apotek:

I den konkurrensutsatta apoteksbranschen sticker Kronans Apotek ut. Utan att för den skull tappa apotekskänslan jobbar kedjan med andra färger och med en annan ljussättning än konkurrenterna i sina apotek vilket skapar en varm och modern miljö där kunden hamnar i fokus. Exponeringen av skönhetsprodukter liknar mer en specialbutik än ett apotek. Den växande e-handeln knyts samman med de fysiska enheterna genom lösningar som hämta i butik. Kronans Apotek sätter inte bara kundens välmående i fokus. Kedjan värnar också om jordens välmående och är noga med att inte slösa på resurser i onödan när den bygger nytt.

Här finns alla finalister:

https://www.market.se/nyhet/har-ar-finalisterna-i-retail-awards-representerar-manga-olika-branscher

http://www.retailawards.se/finalist-arets-butikskoncept/

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08