Gå direkt till innehåll
Årets Apotek Älmhult Shopping.  VD Anders Torell,  regionchef Margareta Munge gratulerar. Drift- och försäljningsdirektör Anna Wallenberg kramar om medarbetare och apotekschef Heléne Rasmussen längst till höger.
Årets Apotek Älmhult Shopping. VD Anders Torell, regionchef Margareta Munge gratulerar. Drift- och försäljningsdirektör Anna Wallenberg kramar om medarbetare och apotekschef Heléne Rasmussen längst till höger.

Pressmeddelande -

Älmhult Shopping - årets Kronans Apotek 2017

Kronans Apotek Älmhult Shopping är årets apotek 2017. Till Årets komet 2017 utsågs Kronans Apotek Svartbäcksgatan i Uppsala.

I samband med Kronans Apoteks chefsträff i helgen delades två priser ut till apotek som utmärkt sig under 2017, Årets apotek och Årets komet.

Kronans Apotek Älmhult Shopping utsågs till Årets Apotek 2017.

Motiveringen:
”I mörkaste Småland ligger ett handelsområde med negativ trend och tomma butiksytor. Här har medarbetare och apotekschef på Kronans Apotek ökat antalet receptrader och egenvårdsförsäljningen. I ett svårrekryterat område har de lyckats knyta till sig duktiga medarbetare från andra apotek. De har goda kontakter med patientorganisationer och vårdgivare. Ordning och reda, ett anpassat lager och ständiga förbättringar med fokus på WOW har gjort apoteket fantastiskt! Årets Kronans Apotek 2017 är Älmhult shopping!"

Alla medarbetare var på plats och och förutom äran fick apoteket också prispengar att använda till rekreation för alla medarbetarna.

Kronans Apotek Svartbäcksgatan utsågs till Årets Komet 2017.

Motiveringen:
”Trots en konkurrent tvärs över gatan lyckas teamet att skapa ett klimat i apoteket som gör att kunderna väljer oss. Apotekschef Therese och hennes team har byggt upp fantastisk atmosfär och där man har kunden i fokus i allt man gör. Med hjälp av tydlig kommunikation och väl fungerande mål har teamet gjort en otrolig prestation senaste året. De har ökat omsättningen i egenvården, ökat antal kunder i egenvården och ökat antalet receptrader samtidigt som kostnadseffektiviteten ökat.Årets komet är Kronans Apotek Svartbäcksgatan i Uppsala!”

För ytterligare information kontakta
Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58