Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Apoteket i Hedesunda öppnar på måndag

Kronans Droghandels apotek i Hedesunda stängde i fredags, den 29 juli, på grund av personalbrist. Genom omfördelning av resurser från Sandviken kommer apoteket att kunna öppnas igen på måndag, 8 augusti, med begränsade öppettider.

Kronans Droghandel i Hedesunda tvingades stänga fredagen den 29 juli med kort varsel på grund av personalbrist. Apoteket är ett en-mans apotek och tjänsten blev vakant under semestertider vilket gjorde det svårt att akut lösa bemanningen.

Nu har Kronans Droghandel kunnat omfördela resurser från Sandviken vilket innebär att apoteket i Hedesunda kommer att öppna på måndag igen. Apoteket kommer att vara öppet tre dagar i veckan, måndag, onsdag, fredag, mellan klockan 9-12.

- Vi beklagar den osäkerhet och frustration vi gett upphov till hos våra kunder i Hedesunda när vi tvingades stänga apoteket med kort varsel. Vi vill ha vårt apotek i Hedesunda öppet och det var en rad olyckliga omständigheter som gjorde att vi tvingades stänga apoteket under en vecka. Nu har vi lyckats lösa situationen och ambitionen är att ytterligare utöka öppettiderna och att rekrytera en fast medarbetare, säger Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 - 240 61 58, 070 - 359 10 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 190 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58