Gå direkt till innehåll
"Blondinbellas" hår och kroppsprodukter lanseras på Kronans Apotek

Pressmeddelande -

"Blondinbellas" hår och kroppsprodukter lanseras på Kronans Apotek

Löwengrip Care&Color, LCC, skapat av nordens största bloggare Isabella ”Blondinbella” Löwengrip lanseras på Kronans Apotek.  "LCC:s produkter är för kvinnan som vill få allt att fungera. Produkter som håller vad de lovar, är skonsamma och verkar lugnande", säger Isabella Löwengrip.

Den svensktillverkade serien Löwengrip Care&Color består av hår- och kroppsprodukter, anpassade för kvinnan som vill ha balans i vardagen – lugnande ingredienser som är effektiva och långtidsverkande med härliga dofter.

- Jag är själv ofta på språng och måste lita på att mina skönhetsprodukter håller måttet i
vardagen mellan jobb, familj och barn, och emellanåt långa dagar, säger Isabella Löwengrip.

Varför just Kronans Apotek?

-  Jag är själv kund. Att handla på apoteket är trygghet för mig med den kompetens som medarbetarna har. En påse från Kronans Apotek innehåller alltid något med bra kvalitet, därför tycker jag att LCC passar så bra in här.

På Kronans Apotek lanseras LCC:s hår, styling- och kroppsprodukter; shampoo, balsam, hårinpackning, deodorant, body lotion, showergel, torrshampoo, hårspray och ett kombinerat värmeskydd och glansspray i ett. Säljstart är i mitten av juni.

- Det är jätteroligt att vi nu kan erbjuda Isabella ”Blondinbella” Löwengrips sortiment av skönhetsprodukter. Det är produkter för den mobila kvinnan i farten som fyller sin funktion med hög kvalitet. De har smarta och snygga förpackningar som passar i handväskan och på hyllan i badrummet. Vi är övertygade om att kunderna kommer uppskatta produkterna. Med LCC kan vi också tillgodose fler behov hos våra kunder, säger Josefin Klegard, kategorichef på Kronans Apotek.

Isabella Löwengrip, född 1990, driver en av nordens största bloggar, Blondinbella, med drygt en miljon unika besökare per vecka. Till vardags är hon entreprenör och författare: delägare i fem bolag och i höst publiceras hennes fjärde bok. I tonåren utvecklade Isabella ett starkt skönhetsintresse med drömmen om att starta ett eget skönhetsmärke som passade hennes livsstil. Drömmen blev verklighet 2013 när Löwengrip Care&Color grundades.

Kronans Apotek finns över hela landet med produkter och kunskap om hela människans inre och yttre välbefinnande.

För mer information, kontakta:
Pingis Hadenius, VD och delägare, Löwengrip Care&Color, pingis@economista.se
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

För produktprover eller bilder;
Red and Square Fashion PR, Linda-Katarina Anderberg, linda@redandsquare.com, 08-642 67 38

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har närmare 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 1800 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08