Gå direkt till innehåll
Emma S. kommer till Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Emma S. kommer till Kronans Apotek

Måndagen den 8 september lanseras Emma S. hudvårdsserie på 150 Kronans Apotek över hela landet. Emma S. är en svensk hudvårdsserie som tagits fram av den tidigare modellen Emma Wiklund. Emma har genom åren alltid ställt höga krav på hudvårdsprodukter och hennes serie präglas av säkra och beprövade ingredienser som vårdar huden på ett effektivt och skonsamt sätt.

Emma Wiklund arbetade under många år som internationell modell, programledare och skådespelerska.  Under dessa år var huden ett av hennes viktigaste redskap och det är utifrån dessa erfarenheter hon tagit fram sin hudvårdsserie. För fem år sen grundade hon tillsammans med affärspartnern Nora Larssen det egna företaget Emma S. där hon idag är VD. Tillsammans med svenska CCS Healthcare har Emma S. utvecklat en unik hudvårdsserie som från och med den 8e september kommer att finnas på 150 utvalda Kronans Apotek.

-  Det känns fantastiskt kul att vi nu lanserar Emma S. på Kronans Apotek, som exklusiv apotekskedja i Sverige.  Jag upptäckte tidigt i min karriär att jag har en känslig hud och under alla mina år som modell köpte jag många av mina hudvårdsprodukter på apotek i Frankrike. Därför känns det extra kul att serien nu kommer att finnas på Kronans Apotek, säger Emma Wiklund.

- För mig är det viktigt med bra hudvårdsrutiner och säkra hudvårdsprodukter, men hur vi lever och mår påverkar också vår hy. Jag är själv med och utvecklar och testar alla mina produkter så att de får den höga, fina kvalitet som jag vet att huden kräver. För mig ska hudvård vara enkelt, effektivt och ge synliga resultat, och det gör Emma S.

-  Det ligger helt i Kronans Apoteks linje att vi nu kan erbjuda våra kunder Emma S. exklusivt. Det är bra produkter med hög kvalitet som vi vet att våra kunder efterfrågar. Vi vill ge våra kunder både inre och yttre välbefinnandet och därför tycker vi att Emma S. har en given plats hos oss, säger Josefin Klegard, kategorichef på Kronans Apotek.

Emma S. filosofi för grundläggande hudvårdsrutiner är:
- Rengöring, grunden för en vacker hud
- Peeling och behandling
- Återfuktning

Samtliga produkter i Emma S. är fria från parabener, mineraloljor och nanopartiklar och är utvecklade och tillverkade i Sverige. De är enkla och effektiva att använda och passar både i badrummet och på resan.

För mer information, kontakta:
Emma S, skicka ett mail till info@emmas.com
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08