Gå direkt till innehåll
Jenny Rådeström blir ny Sortiments- och operationelldirektör på Kronans Apotek
Jenny Rådeström blir ny Sortiments- och operationelldirektör på Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Jenny Rådeström blir ny Sortiments- och operationelldirektör på Kronans Apotek

Kronans Apotek rekryterar Jenny Rådeström till rollen som sortiments- och operationelldirektör. Hon tillträder tjänsten den 1 februari 2022 och kommer närmast från Menigo där hon haft rollen som sortiment- och inköpsdirektör. Jenny Rådeström kommer att ingå i Kronans Apoteks ledningsgrupp.

Jenny Rådeström har lång erfarenhet från ledande positioner inom handel. Menigo, Fazer, Ica, Carlsberg, Orkla är några av hennes tidigare arbetsgivare. Hon har en solid erfarenhet inom logistik, analys, kategoristyrning med fokus på hela värdekedjan. Hon är också van att leda större organisationer.

- Jag ser fram emot att börja på Kronans Apotek i en bransch med nya förutsättningar och ett starkt förändringstryck. Det ska bli spännande att leda en organisation i transformation och med ett för mig delvis nytt sortiment. Jag uppskattar att få jobba inom hälsa och läkemedel, områden som betyder så mycket för så många, säger Jenny Rådeström. 

Hannes Hasselrot VD på Kronans Apotek:

- Vi är mycket glada att Jenny Rådeström kommer till oss. Hon tillför viktig kompetens och har stor erfarenhet inom områden där vi behöver vässa oss ytterligare. Jag ser fram emot ett gott samarbete med Jenny.

  Ämnen

  Kategorier


  Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

  Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

  Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

  Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

  Kontakter

  Linda Wakeham

  Linda Wakeham

  Presskontakt Kommunikationschef
  Lisa Regnér

  Lisa Regnér

  Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

  Relaterat innehåll