Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek börjar sälja Biomed - den naturliga revolutionen
Kronans Apotek börjar sälja Biomed - den naturliga revolutionen

Pressmeddelande -

Kronans Apotek börjar sälja Biomed - den naturliga revolutionen

Som första apotekskedja i Sverige kommer Kronans Apotek nu att börja sälja det  tyska skönhetsvarumärket Biomed. Biomeds vision är att vara ”den naturliga revolutionen’ och skapa trendiga och hållbar produkter som är fria från giftiga kemikalier. Alla aktiva ingredienserna är inspirerade av naturen, till exempel ett ansiktsserum som härmar giftet från asiatisk huggorm.

Med start v 42 kommer Kronans Apotek att erbjuda Biomeds sortiment på både fysiska apotek och i e-handeln. Alla Biomeds produkter är kliniskt och dermatologiskt testade, upp till 100% naturliga, veganska och de innehåller varken parabener, syntetiska parfymer eller fenoxietanol.

Biomeds vision är att vara ”den naturliga revolutionen’ och skapa trendiga produkter som stöds av kliniska tester men är fria från giftiga kemikalier. Alla aktiva ingredienserna är inspirerade av naturen. Bland de innovativa  produkterna finns:

  • Biotox – naturligt ansiktsserum som härmar giftet från asiatisk huggorm
  • Ingrow Gone - effektiv vid rakning med inåtväxta hårstrån
  • Forget your age face cream- Anti-rynk som kan föryngra de vuxna stamcellerna

Maria Karlsson är kategorichef på Kronans Apotek säger:

-Vår ambition är att alltid ligga i framkant med vårt sortiment och möta våra kunders efterfrågan på relevanta, innovativa och kvalitativa produkter, gärna med fokus på hållbarhet. Som apotekskedja var vi först med The Ordinary och nu är vi föst med Biomed och det jättekul att få det förtroendet av vår leverantör Dermarome.

Produkterna kostar från 149 kr upp till 398 kr.

Om Biomed:

Biomed är ett tyskt skönhetsvarumärke som skapar kliniskt testade produkter som är upp till 100% naturliga och erbjuder ett lika effektivt alternativ till kemisk hudvård. Biomed täcker alla aspekter av hudvård och erbjuder produkter som uppfyller sina kunders dermatologiska och kosmetiska behov. Produkter marknadsförs och säljs i Sverige via Dermarome, Sveriges ledande hudvårdsleverantör med cirka 1 500 återförsäljare över hela landet.

Ämnen


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll