Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek i Kvänum stänger

Pressmeddelande -

Kronans Apotek i Kvänum stänger

Västra Götalands läns landsting har beslutat att stänga vårdcentralen i Kvänum. Det leder nu också till att Kronans Apotek på vårdcentralen stänger eftersom kundunderlaget kommer att minska kraftigt.

- Vi beklagar att vi inte kan driva apoteket i Kvänum vidare, men det blir en omöjlig situation när vårdcentralen stänger, säger Andreas Rosenlund, informationsdirektör på Kronans Apotek.

Genom att landstingen beslutat att stänga vårdcentralen i Kvänum kommer också Kronans Apotek att stänga apoteket som är inhyst i vårdcentralen. Apoteket stänger den 13 juni. Kvänums närmsta Kronans Apotek ligger i Vara cirka två mil från Kvänum.

-  Vi beklagar att vi måste stänga apoteket i Kvänum. Samtidigt är det svårt för oss att driva ett apotek på en ort där vårdcentralen läggs ned. Kunderna kommer besöka andra vårdgivare och därmed försvinner också många kunder från apoteket. Självklart är alla i Kvänum välkomna att besök vårt apotek i Vara, säger Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek.

Samtliga medarbetare på Kronans Apotek i Kvänum har erbjudits tjänster på andra omkringliggande Kronans Apotek.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58