Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek inviger ny butik på Odenplan med julkör och tips för en friskare julmage

Pressmeddelande -

Kronans Apotek inviger ny butik på Odenplan med julkör och tips för en friskare julmage

Imorgon torsdag den 14 december slår Kronans Apotek upp portarna till sin nya butik vid Odenplan, Stockholm. På invigningsdagen bjuds kunderna bland annat på stämningsfull julsång*, tips på hur man lägger en glittrig julsminkning samt flera fina erbjudanden i butiken. Butikschef, Amin Jeppsson Dadoun, hälsar välkommen och kommer även att erbjuda ett och annat råd för en friskare julmage.

- Jag är stolt över det nya apoteket och jag och min personal ser fram emot att hjälpa kunderna med läkemedelssamtal och rådgivning. Eftersom vi befinner oss mitt i jultider så har vi även laddat upp med några goda råd för en friskare julmage, säger Amin Jeppsson Dadoun, apotekschef.

- Visst är det härligt att unna sig lite överdåd i juletid. Men det kan lätt bli lite för mycket av det goda och då kan magen bli trög, gasig och allmänt grinig. Genom våra enkla tips för en friskare julmage kan du få en extra härlig jul, avslutar Amin Jeppsson Dadoun.

Butiken öppnar klockan 8.00 och invigs då med bandklippning och julsång av kören. Under hela dagen välkomnas kunderna att ta del av fina erbjudanden och bli sminkade av Kronans Apotek’s egna hudterapeuter och make-up stylister. Kronans Apoteks julkör bjuder på fin julsång och kommer satt sjunga vid tre tillfällen under dagen*.

Kunderna välkomnas även att handla i apotekets nätbutik och hämta upp sina apoteksvaror två timmar senare i butiken eller på det apotek som de själv väljer som utlämningsställe

Butikens adress är: Karlbergsvägen 8, 113 27 Stockholm
Ordinarie öppettider är: Mån – Fre 8.00 – 21.00 och helger 10.00 – 18.00

För ytterligare information kontakta
Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

*Julkören sjunger 8.00 – 8.20, 12.00- 12.20 samt 17.00-17.20

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll