Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Lund

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Lund

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i centrala Lund torsdagen den 24 september. Det nya apoteket ligger på Stora Södergatan 2, nära till bussar och övriga butiker i city. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör med totalt 307 apotek.

Genom etableringen finns 38 Kronans Apotek i Skåne. På det nya apoteket kommer det finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö. Lokalen är ljus och fräsch och den stora butiksytan rymmer ett brett sortiment av egenvårdsprodukter - med fokus på hälsa och skönhet. Apoteket kommer att ha farmaceuter, egenvårdsspecialister och en hudterapeut för att också kunna erbjuda kunder expertrådgivning inom hudvård. Under fredagen den 25 september kommer kunderna erbjudas make-up rådgivning.

- Kronans Apotek kommer att få ett bra centralt läge i Lund som är enkelt att nå för kunderna. Vi är övertygade om att det kommer att uppskattas. På Kronans Apoteks finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet, ger råd och information för att alla ska få bästa möjliga nytta av sina läkemedel. Jag är övertygad om att kunderna också kommer att uppskatta våra hälso- och egenvårdsprodukter för deras prisvärdhet och höga kvalitet, säger Lars Birkeland, VD Kronans Apotek.

Kronans Apotek Lund kommer att invigas den 24 september klockan nio av regionchef Ali Hulo och apotekschef Kristina Svärd.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08