Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Uppsala

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Uppsala

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Uppsala torsdagen den 18 november. Det nya apoteket ligger på Svartbäcksgatan 14, nära till bussar och övriga butiker i city. Kronans Apoteks satsning på recept, hälsa och skönhet syns i det nya apoteket. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör med totalt 309 apotek.

Genom etableringen finns nio Kronans Apotek i Uppsala län. På det nya apoteket kommer det finnas ett stort sortiment av hud- och skönhetsprodukter, men också möjlighet till läkemedelssamtal i avskärmad miljö. Lokalen är ljus och fräsch och den stora butiksytan rymmer också möjligeter till samtal om hud- och skönhetsvård. Apoteket kommer att ha farmaceuter och en egenvårdsspecialist som också är utbildad hudterapeut. På så sätt kan Kronans Apotek erbjuda kunder expertrådgivning inom hudvård.

  • -Kronans Apotek kommer att få ett bra centralt läge i Uppsala som är enkelt att nå för kunderna. Vi är övertygade om att det kommer att uppskattas. Vi låter också vårt nya koncept Kronans Apotek Care&Beauty influera vårt nya apotek bland annat genom sortiment och bemanning, säger Lars Birkeland, VD Kronans Apotek.

Kronans Apotek Svartbäcken i Uppsala kommer att invigas den 18 november klockan tio av regionchef Sofia Lord och apotekschef Therese Ståhl.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58