Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar i Mittpunkten i Östersund

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar i Mittpunkten i Östersund

Den 14 september öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek i Östersund vid gallerian Mittpunkten.

Kronans Apotek fortsätter att öppna apotek och nu är det dags för ytterligare ett. Denna gång i slås portarna upp för Kronans Apotek i gallerian Mittpunkten i Östersund den 14 september. Apoteket kommer att erbjuda produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet. Sedan tidigare har Kronans Apotek ett apotek i Odensala strax utanför Östersund. Mittpunkten ligger mitt i centrala Östersund vilket innebär en kraftig förstärkning för Kronans Apotek i Jämtlands residensstad och republiken Jämtland.

  • -Kronans Apotek fortsätter att öppna nya apotek i attraktiva lägen. Vi har medarbetare som kan läkemedel både receptfria och receptbelagda och förstås alla läkemedel som kunden kan behöva. Vi har också ett unikt sortiment med skönhets- och hudvårdsprodukter bland annat. Vårt mål är att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan, säger Anna Wallenberg, drift- och försäljningsdirektör.

Kronans Apotek Mittpunkten Östersund, Kyrkgatan 68, kommer att invigas den 14 september klockan 10 av dagens första kund och apotekschef Rebecca Landström.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef 0730-283030
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist