Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar i Norremark i Växjö

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar i Norremark i Växjö

Den 20 april öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek i Växjö vid handelsplatsen Norremark.

Kronans Apotek fortsätter att öppna apotek och i år planeras för ett tiotal. I år har Kronans Apotek öppnat i Djurgårdsstaden och i Mörby Centrum. Det senaste tillskottet öppnar imorgon den 20 april i Växjö vid handelsplatsen Norremark. Apoteket kommer att erbjuda produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet.

- Kronans Apotek fortsätter att öppna nya apotek i attraktiva lägen. Vi har medarbetare som kan läkemedel både receptfria och receptbelagda och vi har förstås alla läkemedel som kunden kan behöva. Vi har också ett unikt sortiment med skönhets- och hudvårdsprodukter. Vårt mål är att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan, säger Anna Wallenberg, drift- och försäljningsdirektör.

Kronans Apotek Norremark kommer att invigas den 20 april klockan 9 av dagens första kund och apotekschef Anne-Sofie Olofsson.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08