Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Eskilstuna

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Eskilstuna

Den 9 juni öppnar Kronans Apotek sitt tredje apotek i Eskilstuna. Det nya apoteket ligger i centrala Eskilstuna på Kungsgatan 17.

- Centrala Eskilstuna är apotekstätt, men vi vet att vi har attraktiva apotek, medarbetare som ger fantastisk service och ett sortiment som lockar, säger Stig Tornell, VD på Kronans Apotek.

- Kunderna kommer att självklart få ta del av vår farmaceutiska kompetens och receptkunden kan bland annat få ta del av våra speciella tjänster som vänder sig just till dem, som Läkmedelsdialogen och en mer djupgående genomgång av läkemedelsanvändningen genom Kronans Läkemedelssamtal.

Kronans Apotek Eskilstuna centrum kommer att invigas den 9 juni klockan 9 av dagens första kund och apotekschef Asam Bebo. Genom etablering finns nu över 310 Kronans Apotek i landet.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08