Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Huddinge

Den 21 juli öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek i Huddinge Sjukhus. Apoteket kommer ligga precis vid huvudentrén och kommer att ha en stor egenvård, även om apoteket är vårdnära.

- Området runt Huddinge sjukhus är apotekstätt, men vi vet att vi har attraktiva apotek, medarbetare som ger fantastisk service och ett sortiment som lockar. Så vi räds inte konkurrensen, säger Stig Tornell, VD på Kronans Apotek.

- Kunderna kommer att få tillgång till vårt breda egenvårdssortiment och självklart få ta del av vår farmaceutiska kompetens. Receptkunden kan bland annat använda våra speciella tjänster som vänder sig just till dem, som Läkmedelsdialogen och en mer djupgående genomgång av läkemedelsanvändningen genom Kronans Läkemedelssamtal.

Kronans Apotek Huddinge sjukhus kommer att invigas den 21 juli klockan 9 av dagens första kund och apotekschef Saga Rönnberg. Genom etablering finns nu över 310 Kronans Apotek i landet.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08