Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Kungsbacka

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Kungsbacka

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek imorgon, torsdag, 17 mars. Det nya apoteket ligger i Kungsbacka Inlag, ett nytt handelsområde på orten. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som en ledande apoteksaktör.

Precis intill ligger Kolla, som är ett nytt bostadområde med över 1000 nya bostäder där det även finns en vårdcentral. Det nya Kronans Apotek har generösa ytor för egenvård och kommer erbjuda såväl receptbelagda läkemedel, rådgivning som ett brett sortiment för hälsa och skönhet.

- Det nya Kronans Apotek kommer att få ett attraktivt läge i Kungsbacka. Apoteket är enkelt att nå för kunderna och med ett spännande sortiment, säger Lars Birkeland, VD på Kronans Apotek och fortsätter:

- Kunderna kommer att få ta del av vår farmaceutiska kompetens och vårt breda sortiment med många spännande produkter. Vi har ett tydligt erbjudande med fokus på recept, hälsa och skönhet. Receptkunden kan ta del av våra specilla tjänster som vänder sig just till dem, som Läkmedelsdialogen och en mer djupgående genomgång av läkemedelsanvändningen genom Kronans Apoteks Läkemedelssamtal.

Kronans Apotek Inlag i Kungsbacka öppnar imorgon klockan 9 och invigs av regionchef Patrik Johansson och apotekschef Virpi Simson. Genom etablering finns nu över 310 Kronans Apotek i landet.

För ytterligare information:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010-240 61 58, 070-359 10 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08