Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Lyckeby

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Lyckeby

Den 2 juni öppnar Kronans Apotek sitt femte apotek i Blekinge utanför Karlskrona i Lyckeby. Det nya Apoteket kommer att ligga intill Willys på Slottsbackens köpcentrum i Lyckeby. Ansvarig apotekschef blir apotekare Per Åkerström, som återvänder till hemstaden efter många år inom läkemedelsindustrin i olika roller.

- Det skall bli mycket spännande att öppna upp ett helt nytt apotek, säger Per Åkerström.

- Apoteket ligger mittemot vårdcentralen i Lyckeby och det är enkelt och gratis att parkera precis utanför. Apoteket öppnar den 2 juni och kommer inledningsvis att ha öppet måndag-fredag, 10-18. Vi erbjuder ett brett sortiment med välkända varumärken med många attraktiva erbjudanden. Totalt kommer upp till fem personer arbeta i apoteket med flera farmaceuter och apotekstekniker.

Kronans Apotek Lyckeby kommer att invigas den 2 juni klockan 9 och invigs av regionchef Margareta Munge och Per Åkerström . Genom etablering finns nu över 310 Kronans Apotek i landet.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08