Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Ängelholm

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Ängelholm

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Ängelholm torsdagen den 23 januari. Det nya apoteket ligger mitt på stora gågatan i Ängelholm och har ett attraktivt läge och sortiment. Det blir det 297:e Kronans Apotek i Sverige. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som landets tredje största apoteksaktör.

Genom etableringen finns 37 Kronans Apotek i Skåne. Apoteket kommer erbjuda rådgivning och produkter för inre och ytter välbefinnande som receptbelagda och receptfria läkemedel och hudvård.

- Det nya Kronans Apotek kommer att få ett centralt läge i Ängelholm som är enkelt att nå för kunderna. Vi har redan en stark position i staden och nu blir den än bättre. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta det nya apoteket, säger Lars Birkeland, vd på Kronans  apotek.

- På våra apotek finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet. Vi har också egenvårdsspecialister som kan stötta och hjälpa kunderna i att behandla sig själva. I vårt sortiment finns också produkter som skänker ett yttre välbefinnande som hudvård. Jag är övertygad om att kunderna kommer att
uppskatta vårt sortiment för dess prisvärdhet och höga kvalitet.

På det nya apoteket kommer det finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö. Sedan tidigare finns ett Kronans Apotek i centrala Ängelholm med
generösa öppettider och både det nya och gamla apoteket kommer erbjuda en mycket god service med kunden i fokus.

Kronans Apotek Ängelholm, Storgatan 31H, kommer att invigas den 23 januari klockan 10 av regionchef Margareta Bjarle och apotekschef Lena Kristenson.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har närmare 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 1800 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08