Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Bollnäs

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Bollnäs

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Bollnäs torsdagen den 20 mars.
Det nya apoteket ligger i Coop i Bollnäs som är en attraktiv handelsplats för
många på orten med omnejd. Det blir det 299:e Kronans Apotek i Sverige. Genometableringen befäster Kronans Apotek sin position som landets tredje största
apoteksaktör.

Genom etableringen finns 11 Kronans Apotek i Gävleborgs län. Apoteket kommer erbjuda såväl rådgivning och produkter för inre och ytter välbefinnande som receptbelagda, receptfria läkemedel och hudvård.

- Det nya Kronans Apotek kommer att få ett attraktivt läge i Bollnäs som är enkelt att nå för kunderna. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta det nya apoteket, säger Lars Birkeland, vd på Kronans Apotek.

-  På våra apotek finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet. Vi har också egenvårdsspecialister som kan stötta och hjälpa kunderna i att behandla sig själva. I vårt sortiment finns också produkter som skänker ett yttre välbefinnande som hudvård. Jag vet att kunderna kommer att uppskatta vårt sortiment för dess prisvärdhet och höga
kvalitet.

På det nya apoteket kommer det finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö.

Kronans Apotek Bollnäs, Norrlandsvägen 90, kommer att invigas den 20 mars klockan 10 av regionchef Anders Pokosta och apotekschef Inger Magnusson.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har närmare 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 1800 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58