Gå direkt till innehåll
Kizan Amin, apotekschef Kronans Apotek Brunna Park
Kizan Amin, apotekschef Kronans Apotek Brunna Park

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Brunna Park handelsområde, Kungsängen

Imorgon torsdag öppnar Kronans Apotek nytt i Brunna Park som är ett nyetablerat handelsområde i Upplands Bro kommun. Kronans Apotek är ett av de första i området och ökar tillgängligheten på läkemedel och apoteksvaror för shoppingkunderna.

– Att öppna apotek i ett handelsområde känns extra kul och jag ser fram emot att finnas här för kunderna sju dagar i veckan och att erbjuda dem produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet, säger, Kizan Amin, apotekschef.

Kronans Apotek har idag över 320apotek över hela Sverige. Innan året är slut kommer ytterligare några apotek öppnas. Dessutom satsar Kronans Apotek på olika digitala lösningar för att möta kunderna på nya sätt. Bland annat Kronans Apoteks app som gör det smidigt och bekvämt att hålla ordning på egna och övriga familjemedlemmars recept, få påminnelser och ge närstående fullmakt att hämta ut recept. Även via Kronans Apoteks nätbutik är det smidigt att handla och få snabba leveranser.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder snabb service genom att handla läkemedel och egenvård i vårt nätapotekt och sedan hämta ut dem två timmar senare hos oss eller på det apotek som de själv väljer som utlämningsställe,säger Kizan Amin, apotekschef.

Liksom i majoriteten av Kronans Apotek kommer Kronans Apotek i Brunna Park även att erbjuda läkemedelssamtal och blodtrycksmätningar.

Det nya apoteket har öppettider vardagar 9.00-20.00, helger 10.00-18.00. På invigningsdagen öppnar apoteket kl. 09.00. Besöksadressen är: Femstenavägen 22, 196 36 Kungsängen

För ytterligare information kontakta
Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08