Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Mölndal galleria

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Mölndal galleria

Kronans Apotek inviger idag kl. 17.00 sin butik i Mölndal Galleria - en galleria som är väl integrerad i stadskärnans struktur av gator och torg. Det nya apoteket ökar tillgängligheten på läkemedel och hälsoprodukter och gör det enklare för alla i Mölndal med omnejd att få hjälp med sin läkemedelsbehandling och hälsa.

Med 70 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Kronans Apotek som nu etablerar sig i gallerian ser fram emot att ta hand om alla kunder och hjälpa dem med råd och stöd kring läkemedel.

– Ingen annan del av vården träffar medborgarna lika ofta som apoteken. Det är hit du söker dig för att hitta lindring och hjälp i egenvårdsavdelningen och det är hit du kommer när du fått ditt recept utskrivet. Och, det är på apoteken landets främsta läkemedelsspecialister arbetar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna in och prata med våra läkemedelsspecialister och få kunskap och rådgivning runt sina läkemedel och hälsa, säger apotekschefen Razim Ikanovic.

Det nya apoteket har öppettider vardagar 10.00-20.00 och lördagar 10.00-17.00. Besöksadressen är: Brogatan 17, 431 30 Mölndal.

Kronans Apotek satsar även på olika digitala lösningar för att möta kunderna på nya sätt. Bland annat Kronans Apoteks app som gör det smidigt och bekvämt att hålla ordning på egna och övriga familjemedlemmars recept, få påminnelser och ge närstående fullmakt att hämta ut recept. Även via Kronans Apoteks e-handel är det smidigt att handla och få snabba leveranser.

Ämnen

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef 0730-283030
Mickaela Borg

Mickaela Borg

Presskontakt PR-ansvarig 072-0503473
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist