Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Rosendal i Uppsala

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Rosendal i Uppsala

Imorgon torsdag öppnar Kronans Apotek ett apotek i Rosendal i Uppsala. Det är ett nytt bostadsområde i Uppsala med cirka 1500 lägenheter och väl placerat med närhet till flera andra bostadsområden. Genom etablering bidrar Kronans Apotek till att öka tillgängligheten på läkemedel och apoteksvaror.

- Det känns extra kul att öppna ett apotek i ett nytt bostadsområde och jag ser fram emot att finnas här för kunderna sex dagar i veckan och att erbjuda dem produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet, säger, Anna Glazer, apotekschef.

Kronans Apotek har idag över 325 apotek över hela Sverige. Innan året är slut kommer ytterligare några apotek öppnas. Dessutom satsar Kronans Apotek på olika digitala lösningar för att möta kunderna på nya sätt. Bland annat Kronans Apoteks app som gör det smidigt och bekvämt att hålla ordning på egna och övriga familjemedlemmars recept, få påminnelser och ge närstående fullmakt att hämta ut recept. Även via Kronans Apoteks nätbutik är det smidigt att handla och få snabba leveranser.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder snabb service genom att handla läkemedel och egenvård i vårt nätapotekt och sedan hämta ut dem två timmar senare hos oss eller på det apotek som de själv väljer som utlämningsställe, säger Anna Glazer, apotekschef.

Liksom i majoriteten av Kronans Apotek kommer Kronans Apotek i Rosendal även att erbjuda läkemedelssamtal och blodtrycksmätningar.

Det nya apoteket har öppettider vardagar 10.00-18.00 och lördagar 10.00-16.00. Besöksadressen är: Torgny Segerstedts allé 29.

För ytterligare information kontakta
Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58