Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Timrå

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Timrå

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Timrå på torsdag, den 25 september. Det innebär att Timrå får sitt andra apotek och det är också Kronans Apotek nummer 303 i Sverige. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som landets bästa apoteksaktör.

Apoteket kommer erbjuda såväl rådgivning och produkter för inre och yttre välbefinnande som receptbelagda läkemedel och produkter för hälsa och skönhet. Apoteket kommer att ha ett sortiment kring hälsokost, men också hudvård från bland andra L’Oreal.

- Det nya Kronans Apotek kommer att få ett attraktivt läge i centrala Timrå, precis vid Coops entré. Apoteket är enkelt att nå för kunderna och med ett spännande sortiment. Vi är övertygade om att
kunderna kommer att uppskatta det, säger Lars Birkeland, VD på Kronans Apotek och fortsätter:

-  På våra apotek finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet. Vi har också egenvårdsspecialister som kan stötta och hjälpa kunderna i att behandla sig själva. I vårt sortiment finns också produkter som skänker ett yttre välbefinnande. Jag vet att kunderna kommer att uppskatta vårt sortiment för dess prisvärdhet och höga kvalitet.

På det nya apoteket kommer det finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö. Apoteken är en del av vårdkedjan och gör redan idag mycket för att kvalitetssäkra läkemedelsbehandlingen. Samtidigt kan apoteken göra betydligt mer för att stötta patienter och vården för att förbättra läkemedelsanvändningen som vi vet har brister. Kronans Apotek har utvecklat
sina tankar kring detta i sin rapport Apoteksmiljarden.

Kronans Apotek Timrå, Köpmannagatan 29, kommer att invigas den 25 september klockan 10 av regionchef Anders Pokosta och apotekschef Marie Henningsson.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08