Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt på S:t Eriks Ögonsjukhus i Solna
Kronans Apotek öppnar nytt på S:t Eriks Ögonsjukhus i Solna

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt på S:t Eriks Ögonsjukhus i Solna

Idag öppnar Kronans Apotek ett helt nytt apotek på S:t Eriks Ögonsjukhus, Eye of Excellence, som nyligen flyttade in i den nybyggda fastigheten på Eugeniavägen 12 i Hagastaden, Solna. Det nya apoteket kommer att ha ett nära samarbete med ögonsjukhuset och erbjuda rådgivning och ett större sortiment av läkemedel och egenvård för ögonproblem.

Idag inviger Kronans Apotek sitt nya apotek i S:t Eriks Ögonsjukhus på Eye Center of Excellence i Solna. Förutom läkemedel och egenvårdsprodukter inom ögonhälsa så kommer Kronans Apotek även att bygga vidare på ett nära samarbete med S:t Eriks Ögonsjukhus. I samarbetet ingår att erbjuda konsultation till patienter som varit på sjukhuset samt på sikt även utveckla nya tjänster tillsammans för att hjälpa sjukhusets patienter.

– Kronans Apotek har arbetat med Eye Center of Excellence i nästan tre år. Genom att vi nu etablerar ett apotek inne i ögonsjukhuset så kan vi fördjupa vårt samarbete vidare och erbjuda en ännu bättre tillgänglighet och service till kunderna, säger Sofia Lord, Regionchef Stockholm, Kronans Apotek.

Kronans Apoteks nya apotek ligger i S:t Eriks sjukhus, Eugeniavägen 12 i Solna.

Öppettiderna är:

Mån – Fre 9.00 – 19.00

Lör 10.00 – 16.00

Sön 10.00 – 15.00

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll