Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek rekryterar ny försäljningschef

Pressmeddelande -

Kronans Apotek rekryterar ny försäljningschef

Marina Wallgren är ny försäljningschef för Kronans Apotek försäljningsområde syd. Marina Wallgren kommer närmast från Apotek Hjärtat där hon arbetat som regionchef i Göteborgsområdet. Hon har drivit 19 stora apotek med mycket gott resultat och har varit en omtyckt och uppskattad chef. Hon börjar inom kort sin anställning på Kronans Apotek.

Hos Kronans Apotek kommer Marina Wallgren ansvarar för sex regioner vilket motsvara cirka 140
apotek. Marina har lång erfarenhet från detaljhandeln bl.a. som regionchef på Synoptik och Life. Hon kommer att tillträda tjänsten inom kort.

- Som Sveriges mest framgångsrika apotekskedja är det roligt att vi också attraherar duktiga medarbetare. Det visar att vi är en attraktiv arbetsgivare och att vi gör rätt saker, säger Lars Birkeland VD på Kronans Apotek.

Kronans Apotek har tre försäljningsområden med syd, mitt och norr. I mitt är Mats Wänlund försäljningschef och i norr rapporterar tre regionchefer direkt till försäljningsdirektör Lisa Slusne.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08