Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Apoteks bästa leverantörer 2015

Kronans Apotek har utsett sina bästa leverantörer 2015 i kategorierna årets leverantör, årets fastighetsägare och årets kommunikationspartner. Priserna delades ut på en träff på Berns den 9 september där de 300 mest betydande leverantörerna till Kronans Apotek deltog.

Kronans Apotek har delat ut pris till årets leverantör sedan 2010. I år delades pris ut i tre kategorier: årets leverantör, årets fastighetsägare och årets kommunikationspartner.

- Våra samarbeten med leverantörerna är viktiga för oss och vårt företags utveckling. Vi lyfter därför fram samarbeten som har varit mycket positiva på flera plan för oss, men som vi också bedömer har stärkt leverantörerna, säger Lars Birkeland, VD på Kronans Apotek.

- Kronans Apotek och våra leverantörer ska samarbeta än mer. Det är tillsammans som vi når framgång, säger Stig Tornell, sortiment- och marknadsdirektör på Kronans Apotek.

Till årets leverantör 2015 utsågs Omega Pharma. Juryns motivering:

”Årets leverantör har bidragit med innovationer och högt nyhetstryck. De har bidragit till fin försäljningsutveckling genom lyckade lanseringar. De har drivit tillväxt genom goda satsningar i sina kategorier både på Kronans Apotek och på hela marknaden. Årets leverantör är offensiva, står för kompetens, professionalism och nytänk. De är en god samarbetspartner och bidrar aktivt till att stärka Kronans Apoteks position på marknaden och med det tillsammans utveckla Sveriges bästa apotekskedja.”

Till årets kommunikationspartner 2015 utsågs Le Bureau. Juryns motivering:

”Vinnaren av Årets Kommunikationspartner har varit en aktiv och lyhörd partner i utvecklingen av Kronans Apoteks varumärkesplattform, vilket resulterat i ett modernare och kvinnligare kommunikationsuttryck – unik i sitt slag inom apoteksbranschen. Vinnaren har utöver det även varit med och tagit fram kommunikationskonceptet till vår nya innovativa butikssatsning Care&Beauty. Tack vare detta långsiktiga och fruktsamma samarbete har vinnaren därför aktivt bidragit till vårt framgångsrika varumärkesarbete och inspirerande marknadsföring.”

Till årets fastighetsvärd 2015 utsågs Unbail Rodamco. Juryns motivering:

“Med en vilja och mod att ta ut svängarna både konceptuellt och kommunikativt tar man svensk handel till nya nivåer där spännande projekt blir verklighet med en extraordinär kvalitet. Man väcker varje kunds nyfikenhet!”

Tidigare pristagare som Årets leverantör: Ekluf, BDF Beiersdorf, Actavis, Axellus och L’Oreal.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58