Gå direkt till innehåll
Kronans Droghandel Ockelbo det bästa apoteket

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel Ockelbo det bästa apoteket

Kronans Droghandel Ockelbo utsågs i lördags till Kronans Droghandels bästa apotek 2012. Kriterierna omfattar både lönsamhet och kundnöjdhet. Det var mycket nöjda representanter för Kronans Droghandel i Ockelbo som fick ta emot beskedet i samband med Kronans Droghandels medarbetarträff i Malmö lördagkväll.

Kronans Droghandel i Ockelbo utsåg i lördags till det bästa apoteket i kedjan. Kriterierna var framför allt baserade på kundernas nöjdhet. Kronans Droghandel mäter sina kunders nöjdhet kontinuerligt och här har Ockelbo visat goda resultat. Kronans Droghandel Ockelbo har också en god försäljning och kostnadskontroll vilket sammantaget ger en god lönsamhet.

- Ockelbo gör ett mycket bra jobb och värnar verkligen våra kunder. Deras arbete har kunden i fokus vilket är avgörande och det som lägger grunden för en god lönsamhet. De har under lång tid arbetat för att få en positiv utveckling och har nu verkligen lyckats. De är en värdig vinnare som bästa apotek i Kronans Droghandel, säger Lars Birkeland, vd på Kronans Droghandel.

Apotekets medarbetare får äran, diplom, pokal och en helkväll med SPA-besök och middag.

På bilden återfinns de som driver och gör ett utmärkt jobb på Kronans Droghandel Ockelbo: Margareta Einarsson, apotekschef, Ulla Ericsson, egenvårdsspecialist, Anna-Lisa Landin, läkemedelsspecialist och Caroline Jäderberg, läkemedelsspecialist.

Högupplöst bild på medarbetarna i Ocklebo finns här.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda. Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 215 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58