Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Boden

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Boden onsdagen den 22 maj. Det nya apoteket ligger på Kungsgatan 43 i centrala Boden och blir Kronans Droghandel 223 apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Boden har idag två apotek och det finns utrymme för flera. På det nya apoteket kommer det även finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö.

-  Kronans Droghandel kommer att få ett bra läge i centrala Boden som är enkelt att nå för kunderna. Vi tror att det kommer att uppskattas. Alla som har MedMera-kort får återbäring när de handlar hos oss vilket också är positivt, säger Lars Birkeland, vd på Kronans Droghandel

-  På Kronans Droghandels apotek finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet, ger råd och information för att alla ska få bästa möjliga nytta av sina läkemedel. Jag är övertygad om att kunderna också kommer att uppskatta våra hälso- och egenvårdsprodukter för deras prisvärdhet och höga kvalitet.

Kronans Droghandel Boden kommer att invigas den 22 maj klockan 10 av regionchef Jeanette Holmgren-Allocco och apotekschef Jaana Boman.

Samtliga Kronans Droghandels apotek är godkända av Läkemedelsverket och får bära den nationella apotekssymbolen. Alla med MedMera-kort får återbäring på allt de handlar på Kronans Droghandels apotek, förutom varor som omfattas av högkostnadsskyddet.

Länk: Här finns Kronans Droghandels apotek

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 220 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs av Oriola-KD och har cirka 1 300 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef 0730-283030
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist